Beste lezer,


Welkom op de website ‘walkingbygrace’!
Ik ben Francien Drost, 40 jaar, getrouwd, moeder van vijf kinderen en woon sinds de zomer van 2019 in een mooi dorpje in Oostenrijk in de buurt van Graz.

 

Walkingbygrace is mijn slogan geworden nadat ik heb ervaren hoe het is om niet meer te kunnen lopen. Lopen is iets wat voor veel mensen vanzelfsprekend is, maar het is zo’n groot cadeau als je het wel (weer) kunt; dat is genade/grace!

 

Een nog groter cadeau vind ik het om figuurlijk te mogen wandelen uit genade met God. Het is een cadeau om te mogen ontdekken dat je voor God niets hoeft te verdienen of te presteren maar dat je door Zijn Zoon Jezus bij Hem mag horen en eeuwig leven ontvangt! God gaf Zijn Zoon voor ons. Wat een genade! Met Hem door het leven wandelen is niet altijd makkelijk maar het Einddoel is zeker!


Van deze genade hopen mijn man en ik iets te kunnen uitdelen in Oostenrijk. Om die reden zijn we er naartoe verhuisd.

Ik houd erg van fotograferen. Ik vind het heerlijk om een klein bloemetje voor de lens te hebben en van meerdere kanten vast te leggen. In zo’n klein bloemetje kun je al zoveel ontdekken van de grootheid van God! Diezelfde grootheid mag ik ook zien wanneer we hier door de bergen van Oostenrijk rijden. Ook dat leg ik graag vast met mijn camera.

 

Ik vind het leuk om met mijn gemaakte foto’s creatief aan de slag te gaan, dat heeft er toe geleid dat ik op den duur ben begonnen met het ontwerpen van kaarten.

Wanneer je een kaart koopt uit de webshop hoop ik dat je iets van die genade, iets van die grootheid en schoonheid van God weer mag doorgeven aan de persoon voor wie de kaart bedoeld is. Of, als je de kaart neerzet voor de sier, dat je zelf af en toe even mag stilstaan en gewoon even kan genieten….van die ene bloem, van Zijn schepping, kortom, van God zelf!

 

Groetjes,

Francien

 


Email: info@walkingbygrace.nl
Betaalmethoden: Vooraf overmaken