Welkom op mijn website Walking by Grace

Ik ben Francien Drost, 35 jaar oud en al sinds m'n 20e gelukkig getrouwd met Peter. We hebben 5 kinderen gekregen waar we heel blij mee zijn. Ik houd van fotograferen, teksten in m'n foto's bewerken en van ansichtkaarten ontwerpen. 

De naam Walking by Grace is ontstaan omdat ik letterlijk en figuurlijk wandel uit genade. Letterlijk omdat er een periode is geweest dat ik niet meer kon lopen en dankbaar ben dat ik het nu wel weer kan. Figuurlijk omdat ik graag wil leven uit de genade die Jezus geeft en Hem wil volgen.


Door de jaren heen is het woordje grace (genade/gratia) mijn lievelingswoord geworden. (Vandaar dat ik er ook een ansichtkaart van heb gemaakt.) Genade; niets verdienen, alles krijgen! Van hopeloos naar hoopvol. Van besmet naar rein. Van verloren naar gevonden. Van leven voor jezelf naar leven voor God. Van dood naar eeuwig leven!

De teksten die ik in mijn foto's bewerk zitten vol van die genade. Ik hoop op deze manier iets te kunnen uitdelen van Gods liefde en van de hoop die er door Jezus is.

Heb je een vraag voor mij of wil je me een berichtje sturen dan kan dat door onderstaand formulier in te vullen.