Een poster ophangen doe je niet zomaar. De kleur moet passen en een eventuele tekst moet je aanspreken. Omdat die twee zo uniek per persoon zijn bied ik de mogelijkheid aan een gepersonaliseerde poster door mij te laten ontwerpen en printen. Ik beschik over een eigen printer en maak gebruik van hoog-kwaliteit papier (Hahnemühle-papier) met de stevige dikte van 310 gram (A4 formaat) en 280 gram (A3 formaat).

 

Onder deze tekst staan al verschillende foto-ontwerpen klaar waaruit u kunt kiezen, ik hoop de ontwerpen regelmatig aan te vullen. Bij het bestellen kunt u de door u gewenste tekst opgeven. 

 

Is er een bepaalde kaart op mijn website waarvan u graag een poster zou hebben dan kan dat in bijna (!) alle gevallen ook. Heeft u iets in gedachten in mijn stijl foto's, kunt u ook vragen naar de mogelijkheden. Ik zoek dan een geschikte foto uit mijn archief uit, maak een ontwerp en overleg vervolgens met u of het naar wens is. 

 

Ik woon in Oostenrijk en de posters zullen vanuit Oostenrijk naar u verstuurd worden. De verzendkosten zijn 5,60 euro. Bij een bestelling vanaf 25 euro vervallen de verzendkosten! De verzendtijd duurt ongeveer 5 dagen maar kan ook uitlopen. 

 

Vraag naar de mogelijkheden middels dit formulier: